Priser

nor.net  connect
Utgående samtal debiteras en fördelaktig och låg samtalstaxa när du ringer över WiFi. Inom Sverige är priserna tills vidare (information om nya eller uppdaterade priser presenteras på nor.net):

  • Till andra nor.net nummer: Ingen avgift
  • Till fasta telefonnummer : 0.05 kr/min
  • Till mobiltelefonnummer: 0.19 kr/min

Vi är stolta över att kunna meddela att våra priser för samtal till utlandet är mycket konkurrenskraftiga jämfört med mobiloperatörernas priser. Vi vill att du som användare ska kunna dra nytta av våra fördelaktiga uppkopplingar till hela världen. När du ringer med nor.net connect till destinationer utanför Sverige gäller priset som debiteras oavsett var i världen du är när du ringer till dessa destinationer.

Exempel 1: Pris om du är i Sverige och ringer till ett mobiltelefonnummer i USA: 0,27 kr/min
Exempel 2: Pris om du är i Spanien och ringer till ett mobiltelefonnummer i USA: 0,27 kr/min
Exempel 3: Pris om du är i USA och ringer till ett annat nor.net connect telefonnummer som är uppkopplad på WiFi i Kina: 0 kr/min

Detaljerade destinationspriser är uppdaterade 2017-01-01 och gäller tills vidare (fullständiga prislistan).

Minimidebitering vid nyttjande av nor.net connect är 19 kr/månad inkl. moms, vilket avser reservation av ett telefonnummer för varje användare. Givetvis får du ringa för detta belopp.

Om du anger att nor.net connect klienten även ska vara aktiv och kunna ringa och ta emot samtal över din mobildatauppkoppling och inte endast när du har WiFi-uppkoppling (genom att aktivera Använd mobildata under menyn Mer i nor.net connect klienten), använder nor.net connect klienten din mobiloperatörs mobildata. Detta innebär att din kvot för mobildata hos din mobiloperatör påverkas och att det eventuellt tillkommer en avgift för detta från din mobiloperatör om du har förbrukat din kvot. nor.net connect förbrukar ca 1 MB per minut och samtal.

Pris för nor.net SIM-kort
För de som önskar nor.net connect tillsammans med ett nor.net SIM-kort börjar kostnaden för detta från 49 kr/mån.